Rubriky
Nezařazené

ZVAS

Přihlašování na akci zde. !! Vyplňte prosím formulář, i když se dítě nezúčastní! Moc bychom si nicméně přáli na této akci co největší účast…

POZOR:  Nakiruh přespává v klubovně od pátku do soboty, akce pro Nufjat je pouze na sobotu. Omlouváme se za zmatky v letáčku akcí, takto je to správně. 

Co s sebou: vše je v letáčku, zdůrazňuji jen ještě dobrou obuv a svačinu – po závodu je na místě vydatný guláš, ale děti se k němu mohou dostat klidně až kolem 14-15h, a to dle toho, jak budou přicházet z trasy závodu. Proto raději přibalte nějaké pečivo, sušenku a ovoce, ať mají do pozdního oběda dost energie.

Závod vlčat a světlušek je tradiční akcí, která se koná jednou za 2 roky, mohou se jí zúčastnit děti od 7 let. Jedná se o několik stanovišť s různými úkoly (zdravověda, orientace, vyhledávání informací, příroda, doprava,…), děti prochází trasu a získávají ohodnocení toho, jak úkol zvládli a hlavně zpětnou vazbu – co udělat příště lépe. Pro Nufjat to bude spíše o tom společně zažít nové dobrodružství a zjistit, v čem se dál lze rozvíjet, pro děti to bývá hodně nových zážitků, baví je to. Starší děti už se budou účastnit soutěžně s možností postupu do dalších kol (krajské, celorepublikové). 

Na akci budou všichni rádci i vedoucí, v případě dotazů pište na tento email, nebo se optejte na schůzkách/volejte. 

Těšíme se na všechny!