Rubriky
Nezařazené

Nové webové stránky

Vítejte na našem novém webu! Pozastavení činnosti vedlo k tomu, že jsem si řekla, že alespoň některé věci se pokusím dokončit. Na novém webu můžete najít základní informace o oddílu a jeho činnosti. Hlavní informace však nadále budeme posílat e-mailem, tedy se nemusíte bát, že by vám něco uniklo.

Velká část webu je věnována nováčkům a těm, co nejsou ve skautu kovaný. Naleznete tu tedy informace CO S SEBOU na akce i tábor a jak si vše zabalit, KOLIK STOJÍ SKAUT, KDY JSOU SCHŮZKY A JAKÉ MÁME DRUŽINY, OBECNÉ INFO O SKAUTU spolu s prokliky na užitečné odkazy. a KONTAKTY na vedení.

Pro stávající členy je tu na jednom místě vše aktuální, nejnovější informace o TÁBORU, REGISTRACI a nebo přehledná FOTOGALERIE, která je však přístupna pouze s heslem (v případě, že vám heslo nedošlo e-mailem, napište na 4divci@skaut.cz). Také se tu vždy v novinkách objeví plánované akce s bližšími informacemi, KALENDÁŘ akcí si můžete přidat do svého google kalendáře. Jako velmi užitečná stránka pro vás může být DOKUMENTY, kromě přihlášek a souhlasů, zde naleznete bývalá čísla oddílového časopisu Čtverka a nebo zpěvník z letošního tábora, či veškeré naše tipy (nejnověji jak si udělat skvělé sirupy). Také se budeme zde shromažďovat skeny obrázků a všemožných výtvorů dětí.

Budu moc ráda za veškerou zpětnou vazbu na web, je především pro rodiče stávajících členů a rodiče nováčků a tedy informace na něm musí odpovídat vašim požadavků. Chybí vám bazar skautských produktů, chcete místo, kam psát dotazy, potřebujete vědět více o naší organizaci a struktuře střediska oddílu? Je něco, v čem jste třeba byli vždy zmatení a taková stránka by vám v minulosti nebo i pomohla? Určitě napište své postřehy na můj e-mail: kana@skaut.cz, budu za ně moc ráda!

Doufám, že se vám tu bude líbit a podaří se vám vše snadno najít a že my zvládneme se o web starat, aby byl aktuální a práci nám ulehčoval.

Káňa – vedoucí oddílu